Op voorhand een belangrijke wedstrijd vanaag.Of je staat bij de ondersten, of je doet bovenin mee. Het is pas het begin van het seizoen maar wel belangrijk. Jordy had na vorige week en tweetal wijzigingen doorgevoerd. Het geheel in het smetteloos wit geklede WSV had in het begin veel moeite met de fysiek sterke en goed combinerende tegenstander. Ze kregen een paar opgelegde kansen en eenmaal moest zelfs de paal redding brengen. Onze spitsen zaten goed klem bij de tegenstander en we kregen geen enkele uitgespeelde kans. Het was daarom goed dat we met 0-0 de rust ingingen. Damian was geblesseerd in de kleedkamer gebleven en vervangen door Dani. We speelden nu ook wat meer van de goal af en daardoor werd het zeker een gelijkwaardige wedstrijd. Maar het venijn zat zoals zo vaak in de staart. In de 83e minuut werd door Vorden er vanaf rechts een verre pass gegeven op links waardoor hun spits ongehinderd in de korte hoek kon inschieten. Maar de achterstand was van zeer korte duur. Slechts 3 minuten later kregen we een vrije trap randje 16. Dani ging er voor staan en krulde de bal heerlijk in de verre onderhoek. Maar daar bleef het niet bij. WSV rook meer en bleef aandringen en 6 minuten later was er een ouderwetse scrimmage in de 16 van Vorden. Er werd een overtreding begaan op Joren en de scheids wees terecht op de stip. Daar hebben we Niels voor. Die schoot onberispelijk zijn vierde penalty van het seizoen binnen (inclusief voorbereiding), een zekerheidje dus. De voorsprong kwam de laatste minuten niet meer in gevaar en de tweede overwinning was een feit. Het is niet altijd even belangrijk hoe je wint, maar dat je wint. Dat is de korte conclusie van deze match.

Man of the match: Dylan Katerberg

Topscorer: Joey van Dijk – 4

Opstelling: Siemen Reusken, Remy Peters, Kevin van Kooy, Niels Verschuur, Dylan Katerberg, Mitchel Telnekes, Boaz de Feyter, Jeffrey Schieven, Ifè Oduguwa, Joey van Dijk.

Blessures: Toby Kuhnen, Jesse Grabijn

Stand: 5e plaats, 6 punten uit 4 wedstrijden, 12 goals voor en 10 tegen