Voetballen zonder publiek is niet echt leuk. Het leek wel een oefenwedstrijd op een doordeweekse druilerige avond. Maar het is voorlopig even niet anders en te hopen dat alles doorgaat in de toekomst. Met al 3 afgelastingen wordt het straks spelen in de winter.
Vol goede moed werd er tegen de huidige koploper DIO ’30 begonnen. Maar na 6 minuten werd er al een doelpunt weggegeven door niet resoluut ingrijpen. DIO speelde goed gegroepeerd voetbal en gaf achterin heel weinig weg. Het werd zelfs vlak voor rust 2-0 doordat de spits van DIO ongehinderd van dichtbij kon inkoppen. 
Na de rust moest er gauw 2 keer gewisseld worden: Remy na een botsing met een hoofdblessure en Jesse met een enkelblessure nadat hij er niet in was. Joran was de vervanger van Jesse. Er waren nog enkele hachelijke momenten voor onze goal waarbij Siemen erger wist te voorkomen. In de 73 begon Toby aan een soloactie in de 16 en die eindigde een duidelijke overtreding en dus een penalty.  Vaste penaltynemer Niels scoorde alhoewel de keeper er dichtbij was. Een zevental minuten werd het zelfs 2-2- na een mooie aanval over schijven aan de rechterzijde die uiteindelijk via Joren bij Joey terecht kwam. Met zijn linkerbeen scoorde hij met een bekeken schuiver. 
Maar helaas van korte duur. Bij een aanval speelde David de bal door het midden in de voeten van de tegenstander en die scoort met een bekeken lob. Daarop zijn we vol in de aanval gegaan maar dan gebeurt vaak het tegenovergestelde. In de 3e minuut van de extra tijd scoorde DIO de beslissende 4-2. Zeker niet de mindere maar gezien de gehele wedstrijd een terechte winnaar.
Met 3 punten uit 3 wedstrijden staan we op de 13e plaats. Met 1 punt vandaag hadden we 5e gestaan dus het staat nog mooi bij elkaar. De volgende wedstrijd is volgende week zondag de 11e oktober om 14.00 uur in en tegen Vorden en wederom zonder toeschouwers.

Man of the match:  vandaag geen uitblinker helaas.
Topscorer:  Joey van Dijk – 4 goals

Opstelling: Siemen Reusken, Remy Peters, Boaz de Feyter, David Spoelstra, Kevin van Kooy, Damian Schipper, Toby Kuhnen, Dani Schaufeli, Ifè Odugawa, Joey van Dijk
Invallers:  Jesse Grabijn, Joren Waardenburg, Jeffrey Schieven
Geblesseerd: Noah Taribuka, Mitchel Telnekes