Fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs levert al jaren voor het eerste elftal, en menig ander lid van WSV, de fysiotherapeutische zorg.

WSV en Houwer & Ruijs gaan met ingang van dinsdag 11 februari de samenwerking verder uitbreiden middels een sportspreekuur bij de vereniging, welke is voor alle leden van WSV. In onderstaande beschrijving meer informatie hierover.

Fysiotherapie Houwer & Ruijs is met deze samenwerking de trotse partner van WSV op het gebied van sportmedische zorg. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking in de komende jaren!

Gratis sportspreekuur voor leden van WSV afdeling Voetbal

Houwer & Ruijs biedt, op dinsdag de mogelijkheid voor leden van WSV om gebruik te maken van een gratis sportspreekuur. Het sportspreekuur is voor ALLE WSV spelers, dus alle leeftijden en alle teams.

Met het sportspreekuur biedt Houwer & Ruijs aan WSV leden de mogelijkheid om snel gezien te worden voor klachten/blessure, waarna je de deur uit gaat met een deskundig advies. Qua aanwezige blessure kan dit een acuut ontstane blessure zijn, maar uiteraard ook wanneer je langer bestaande klachten hebt.

Het sportspreekuur is op onze vereniging (EHBO-ruimte, bij de sporthal) op dinsdagen van 17.00-18.00 uur.

Daarnaast kunnen de leden gebruik maken van het sportspreekuur op de FSG campus, laan van Westenenk 4, welke dagelijks is van 16.30-17.30 uur. Daarnaast op zaterdag van 10.30-11.30 uur in het gezondheidscentrum Welgelegen, Baron Sloetkade 109.

U kunt zich aanmelden voor de sportspreekuren, diezelfde dag voor 12.00 uur, via sportspreekuur@houwerenruijs.nl. Wanneer u zich wil aanmelden voor het sportspreekuur op zaterdag dient u zich op vrijdag hiervoor aan te melden.

Pieter van den Doel en Nick Pisters, beide fysiotherapeuten bij Houwer & Ruijs, verzorgen het spreekuur bij WSV en staan graag voor u klaar.