Beste ouders van WSV Jeugd O8 tm O13,

De inschrijving voor het WSV Club van 100 Voetbalkamp is in volle gang. We gaan richting de 100 deelnemers en dat betekent dat de beschikbare plekken op beginnen te raken. Er is echter vooralsnog voldoende plek dus aarzel niet en schrijf je zoon of dochter in via www.wsvclubsupport.nl/voetbalkamp De betaling van de €50,- inschrijfgeld vindt plaats via overschrijving. In de bevestigingsmail van de inschrijving staat hoe. Er is dus geen inschrijf en betalingsmogelijkheid bij WSV.

We gaan dit jaar naar een nieuwe locatie: Beusink in Lievelde www.beusink.nl
We vertrekken op zaterdagochtend 22 juni met de bus en komen zondagmiddag 23 juni terug. In deze 2 dagen organiseren we allerlei activiteiten voor de kinderen zoals diverse spellen, een penaltybokaal, een voetbaltoernooi en een avondspel. De accommodatie biedt bovendien veel gelegenheid om je lekker uit te leven. Het WSV Club van 100 Voetbalkamp is al jaren een begrip en staat garant voor een hoop plezier en gezelligheid!

De inschrijving loopt tot 30 april of tot de inschrijving vol is.

WSV Clubsupport