Word jij WSV-scheidsrechter?

Eén van de belangrijkste taken voor het spelen van een wedstrijd is de scheidsrechterstaak. Binnen WSV hebben we een groep van 15 tot 20 scheidsrechters die elk weekend de wedstrijden in goede banen lijden. Door de grote groei van leden, en dus teams, en een natuurlijk verloop van scheidsrechters hebben we nieuwe scheidsrechters nodig. Dit gaat zowel om jeugdwedstrijden als seniorenwedstrijden. Hierbij is iedereen in elke leeftijd welkom. Zonder scheidsrechters kunnen er namelijk geen wedstrijden gespeeld worden.

Om scheidsrechter te zijn/worden heb je een scheidsrechtersdiploma nodig. Om dit diploma te behalen dien je de scheidsrechterscursus van de KNVB volgen. Je krijgt theorielessen, lessen op het veld en zal stagewedstrijden fluiten. Uiteraard word je begeleid door een ervaren WSV-scheidsrechter. Deze cursus wordt door WSV betaald.

Als je WSV-scheidsrechter wilt worden dan:

• Ben je 14 jaar of ouder.
  • Heb je interesse in het fluiten van jeugdwedstrijden en/of seniorenwedstrijden.
  • Vind je het leuk om onderdeel te zijn van een gezellige club en scheidsrechterskorps.
  • Volg je de KNVB-cursus die betaald wordt door WSV (4 cursusavonden).
  • Krijg je een scheidsrechterstenue in bruikleen van WSV.
  • Ga je structureel en in overleg wedstrijden bij WSV fluiten (je vrijwilligersuren worden verrekend).

Lijkt het jou leuk om hier mee aan de slag te gaan of heb jij nog vragen? Stuur dan een mail naar onze coördinator scheidsrechters scheidsrechterszaken.voetbal@wsv-apeldoorn.nl