Wedstrijdverslag WSV – SDOUC zondag 31 oktober

Op voorhand al een zware wedstrijd. Een tegenstander zonder verliespunten na 5 wedstrijden en een doelsaldo van 14-1. Je verwacht dan een aanvallende creatieve ploeg maar dat was zeker niet zo. Het werd een echte werk-wedstrijd waarin WSV zeker niet de mindere was (zoals ook al in alle voorgaande competitiewedstrijden). Sterker nog, de beste kansen in de eerste helft waren voor WSV en de 1-0 was een paar keer dichtbij. De gasten stelden daar aanvallend helemaal niets tegenover en zo werd met 0-0 de rust gehaald. De wedstrijd ging na de rust in dezelfde opzet verder totdat Boaz met direct rood van het veld werd gestuurd. Hij was al een paar keer aan het bakkeleien met de tegenstander en dit was het resultaat. Nog meer dan 30 minuten met 10 man dus. Maar dat werd door WSV prima ingevuld. Natuurlijk krijgt de tegenstander dan meer balbezit en overwicht maar grote kansen heeft dat niet opgeleverd. Zelfs met 10 man bleef WSV gevaarlijk en kwam redelijk onder de druk uit met zelfs een paar kansen. Al met al een goede tactische wedstrijd gespeeld en een terechte uitslag. Thuis nog niet verloren, geen tegengoal en dat tegen de koploper. We staan nu 9e met een de volgende cijfers: 6 wedstrijden/2 gewonnen/2 gelijk/2 verloren/7 goals voor/7 goals tegen. Een mooie regelmatig rijtje en nog volop kansen.

Volgende week om 14.00 tegen Spero uit Elst, nummer 6 met 2 punten meer dan WSV .

Donderdag 11 november om 20.15 is er al een volgende wedstrijd voor de beker en wel tegen MASV uit Arnhem