De eerste wedstrijd van het seizoen is het toch altijd weer afwachten hoe je er voor staat. Een goede voorbereiding zegt immers ook niet alles. De tegenstander Quick 88 is nieuw voor WSV en dus geen idee hoe sterk. De eerste helft probeert WSV met goed positiespel de openingen te creëren. Dat lukt pas in de 45+2e minuut als Dani na een prima overstapje een corner in de verre hoek schiet. En voor rust (45+5) wordt het ook nog 2-0 door goed opletten van Joren die een afgeslagen strak inschiet. Na rust komt Quick tot weinig aanvallend voetbal en als er een kans kwam dan stond Largo op de goede plek. In minuut 73 scoort Damian de 3-0 na een snelle aanval.Tot het eind toe werd er geconcentreerd gespeeld, weinig weggegeven en een terechte eerste overwinning. Het was heerlijk toeven op het sportpark waar Ijs van Van Swol was te krijgen en een heus dweilorkest. Een goed begin is het halve werk en op naar de volgende wedstrijd uit tegen Vorden.