Wedstrijdverslag WSV – MASV 11 november

Bekervoetbal is toch net even wat anders dan competitie, bleek ook weer vanavond. Het is maar een bijprogramma maar ook die wil je winnen. Beide partijen waren niet op volle oorlogssterkte en voetbalden met open vizier. De eerste helft was volledig voor WSV en er was geen enkel klasse verschil met de eerste klasser MASV. 2 goals van Ifè waarvan 1 uit een penalty brachten een 2-0 ruststand en daar was niets op af te dingen. Toen direct na rust Jesper er 3-0 van maakte na een enorme blunder van de keeper, leek er geen vuiltje aan de lucht. Leek, want vanaf minut 60 ging het de compleet andere kant op. De 3-1 viel uit een terechte penalty en gaf de tegenstander nieuw elan. Tot aan de 71e minuut was het nog steeds 3-1. Toen vielen er in tijdsbestek van 13 minuten 3 goals die wel heel makkelijk weggegeven werden. De laatste minuten waren daarna hectisch met nog een paar kansen van WSV en een echte opstoot waarbij de scheidsrechter niet echt sterk optrad. Door praten kreeg onze keeperstrainer 2x geel maar zaken als slaan, iemand bij de keel pakken en natrappen bleven onbestraft. Alle ingrediënten van een bekerpot waren aanwezig alleen was de afloop niet om tevreden over te zijn na de ruime voorsprong.

Deze wedstrijd was eerst gepland op zondag de 14e dus dit weekend wordt er niet gevoetbald. Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen DCS uit Zevenaar.

Kijk tip: as. zaterdag moet de onder 23 tegen koploper CSV Apeldoorn om 17.30 op ons sportpark.