Wedstrijdverslag WSV – DCS zondag 21 november

Elke wedstrijd is belangrijk maar vandaag was het wel een kwestie van boven in meedoen of vast in het rechter rijtje komen te staan. De tegenstander had evenveel punten dus had dezelfde belangen. Deze klasse is, zoals eerder beschreven, er een met opportunistisch voetbal. Er wordt veel de lange bal gehanteerd en weinig combinatievoetbal. Dit in tegenstelling tot het favoriete spel WSV met een aantal snelle en behendige spelers. Het devies: niets weg geven en wachten op een kans kwam vandaag eindelijk uit. De eerste helft bracht veel balbezit maar weinig kansen. 0-0 bij de rust dus. En geen enkele kans of iets wat daarop leek weggegeven. Na de rust hetzelfde spelbeeld. Wachten op de kans die uiteindelijk in de 52e minuut kwam. Een vrije trap werd door Damian prima doorgekopt en de 1-0 was een feit. DCS probeerde wel aan te zetten maar was onmachtig en WSV gaf niets weg. Het spel werd wel slordig met veel balverlies. De bevrijdende 2-0 viel 5 minuten voor tijd na een aanval op rechts die uiteindelijk door Toby werd verzilverd. Conclusie: prima verdedigd, geduldig gespeel en dus een keurige degelijke pot met een terechte winnaar en een 6e plek op de ranglijst.

Volgende week uit naar VIOD uit Doetinchem.