Wedstrijdverslag WSV 1 – MVV’29 1

WSV speelde afgelopen zondag de 3e competitiewedstrijd tegen MVV ’29. Na een valse start werd dat in de 2e wedstrijd hersteld met een mooie 5-0 overwinning op Overwetering. Vandaag was MVV’29 te gast op Sportpark de Voorwaarts waar het vrij weinig te vertellen had. Een sterker WSV met een aantal goeden kansen maar een paar belangrijke reddingen van de keeper van MVV. Veel kansen had MVV niet, maar wel een aantal keer gevaarlijk voor de goal van WSV.  WSV was veel gevaarlijker.

In  de eerste  helft een grote kans voor Joren Waardenburg na het loslaten van de keeper uit een moeilijke hoek geschoten maar geblokt door een MVV verdediger. Ook was er een goede poging van Damian Schipper in de hoek maar de keeper wist te redden. in de tweede helft was daar Toby Kuhnen met een verraderlijk schot met een mooie boog maar via de vingertoppen van de keeper op de lat en over, helaas (70e min.). Vanaf dat moment kwamen er steeds meer kansen voor WSV. Een grote kans voor Mucahid Kilic een hard schot maar 1 meter over. 10 min. voor tijd een grote kopkans voor Mitchel Telnekes maar een goede redding van de keeper. Maar dan een actie langs de flank met de bal bij Damian Schipper die de bal speelt naar de rand zestien waar Toby Kuhnen aanneemt en uithaalt en JA daar was die dan eindelijk de lang verwachte treffer voor WSV (5 minuten voor tijd). De ontlading was groot.

Toby Kuhnen die zeer aanwezig was door veel energie in de wedstrijd te leggen en veel goede acties wist te maken. Vlak voor tijd nog een schotje van Jerald Reina die ingevallen was maar zijn schot ging net naast.

doelpuntenverloop WSV – MVV’29

Rust: 0-0