Wedstrijdverslag WSV 1 – Voorwaarts Twello 1

WSV wint thuis van koploper Voorwaarts Twello.

WSV wint voor de 4de keer op rij in de competitie. Eerder werd er gewonnen van ATC’65, Bon Boys en Achilles’12.

Momenteel staat WSV daardoor 1ste in de 3de periode met 3 gespeeld en 9 punten.

WSV dat thuis tegen Voorwaarts Twello aantrad kwam op een 1-0 voorsprong door een Goal van Toby Kuhnen die de voorzet van Damian Schipper knap uit de lucht raak knalt. Voorwaarts zet dan aan en scoort vlak daarna 2x in 10 min. 1-2 dus…. tevens ook de ruststand.

Na de rust wil WSV natuurlijk gaan voor de gelijkmaker, En die komt er ook rond de 70ste minuut. Toby Kuhnen dribbelt de zestien in ,maakt een actie en schiet met links hard tegen de paal waardoor de bal tegen een verdediger van Voorwaarts komt en in het doel beland. Ontlading en vreugde bij WSV. Het staat 2-2 en WSV wil meer en doen er nog een schepje bovenop, Als team werken en mekaar goed neerzetten.

Dan in de 85ste minuut maakt Burak Tekay een actie buitenom en kruist voor zijn tegenstander langs en wordt gevloerd net langs de rand zestien en vlak bij de achterlijn… Vrije bal.

Toby Kuhnen staat achter de bal, Jeffrey van Amersfoort en Mitchell Telnekes komen erbij en bespreken een variant. De bal wordt hard en iets boven de grond richting de 5 meter getrapt waar Joren Waardenburg die bal knap en hard binnen slide. 3-2 WSV iedereen door het dollen heen en zelfs Doelman Siemen Reusken komt erbij om de 3-2 mee te vieren. Dan zijn er nog 5 minuten en misschien 2 minuten extra tijd te gaan en gaat WSV met zijn alle goed staan achterin en wordt de bal vaak richting de hoeken geschoten om tijd winst te pakken. En dat is gelukt! de 3 punten zijn voor WSV!

Gefeliciteerd Jongens een zeer knappe prestatie en iedereen die WSV’er is hoopt dat jullie zo door blijven gaan!

Voor jullie zelf en voor de club.

Tekst en foto’s : Niek Jansen Vreling