Wedstrijdverslag VIOD – WSV zondag 28 november 2021

Van de 12 punten werden er tot nu toe slechts 2 in een uitwedstrijd gemaakt. Vandaag de kans dit te veranderen. De eerste helft was bijna een perfect game. Diepgang, agressie, solide verdedigen, mooie combinaties en aanvallen en inzet. Alles was te zien en dat leidde ook tot een 2-0 voorsprong bij rust. De eerste goal werd gemaakt door Finn na een prima voorzet van rechts vanaf de achterlijn van Mark. De tweede was nog mooier. David besloot vanaf een meter of 25 op goal te schieten waar de keeper geen antwoord op had. Daarna waren er nog diverse opgelegde kansen maar het bleef bij 2-0 in de rust. Natuurlijk probeerde VIOD de zaak recht te zetten en met nieuwe krachten kwamen ze er beter aan te pas. In de 70e minuut had Ifè de 3-0 op voet in een 1 op 1 situatie met de keeper. En ja zoals zo vaak, valt dan direct de goal aan de andere kant. Niet adequaat ingrijpen werd van dichtbij bestraft. VIOD ging voor de gelijkmaker en met kunst en vliegwerk bleef het 2-1. Voor de neutrale toeschouwers (die er niet waren……) een mooie pot met 2 gezichten. En wellicht de laatste dit jaar ……… We staan er in ieder geval goed bij op plek 4 in de stand voor de bovenste plaatsen.