De tweede wedstrijd voor de beker was tegen OverWinnen Is Ons Streven (OWIOS) uit Oldebroek. Een club uit de 2e klasse uit een klein dorp met een enorm complex met 7 velden. En wat verder ook opvalt is de 4 rijen reclame rondom het hele veld, meer dan 400 reclameborden! Na wat aftasten over en weer was het al gauw 1-0 voor de tegenstander. Door niet adequaat verdedigen kon er eenvoudig van een meter of 5 worden gescoord. WSV ging met verzorgd voetbal op zoek naar de gelijkmaker. Tot aan de 16 ging het voortvarend maar echte kansen kwamen er niet. De eerste soepele aanval aan de linkerzijde werd door Matthijs Gijse keurig afgemaakt in de 44e minuut. Na de rest was er wederom een WSV overwicht met veel balbezit. De tegenstander speelde een meer fysiek spel met lange ballen. In de 64e minuut maakte Joren Waardenburg er met een kopbal 2-1 van na een aantal pogingen na elkaar. Daarna volgenden er van beide zijde veel wissels en dan wordt het meestal wat rommeliger. WSV kreeg wel meer ruimte met name doordat er door een blessure nog maar 10 van OWIOS over waren. In de laatste minuut was het wederom Matthijs die met een goal de eindstand van 3-1 bepaalde. De scheidsrechter floot hierna gelijk af.

Volgende week zondag de laatste wedstrijd tegen Schalkhaar dat 2e staat met 3 punten. WSV heeft er 4 en is bij een gelijkspel door naar de volgende ronde. Bij verlies is de uitslag van de andere wedstrijd bepalend. De wedstrijd volgende week is zondag om 14.00 uur op ons eigen sportpark.