Partnerclub voetbalclinic

Zaterdag 30 mei organiseren wij een voetbalclinic van 11:30 uur t/m 14:30 uur op Papendal met de trainers van onze Academie. De trainers van de Academie zullen de deelnemers training geven zoals zij dit ook doen bij hun elftal van Vitesse! Kortom een zeer leerzame en leuke voetbalmiddag waarin elke deelnemer zich verder kan ontwikkelen.

Voor deelname aan de clinic vragen wij €30,- per deelnemer en van dit bedrag gaat €10,- naar jouw vereniging! Op deze manier willen wij ook onze Partnerclubs helpen in deze gekke tijden.

Door alle maatregelen die er op dit moment zijn is deze activiteit alleen voor kinderen van 6 jaar t/m 12 jaar oud en kunnen er maximaal 60 kinderen deelnemen aan deze clinic.

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden:

https://www.vitesse.nl/clinics

Naast deze clinic op zaterdag 30 mei organiseren wij ook een Voetbalkamp 2-daagse. Deze vindt al plaats op vrijdag 22 mei en zaterdag 23 mei van 9:00 uur t/m 15:00 uur. Ook hier zullen de trainers van de Academie de deelnemers training geven. Zo zal bijvoorbeeld Theo Jansen 1 van de trainers zijn die aanwezig is op dit voetbalkamp.

Voor meer informatie + aanmelden kunt u naar de volgende link: https://www.vitesse.nl/tweedaagse