Achter de schermen wordt al weer hard gewerkt voor voetbalseizoen 2019-2020, vol trots kunnen wij melden dat wij voor het nieuwe seizoen de volgende trainers hebben aangesteld: 

 JO19-1: Peter Brouwer 

Net als dit seizoen zal Peter Brouwer komend seizoen de JO19-1 voorzien van oefenstof. Peter die wij kennen als een zeer gedreven trainer heeft aangegeven het bij WSV erg goed naar zijn zin te hebben en graag door gaat als trainer bij de JO19-1. Wij zijn blij dat wij Peter voor WSV hebben kunnen behouden. Wij wensen Peter veel succes voor komend seizoen en ook zeker met het huidige seizoen waarin de JO19-1 meespeelt om de bovenste plaatsen.  

JO17-1: Joren Waardenburg 

De JO17-1 zal voor komend seizoen weer onder leiding staan van Joren Waardenburg. Joren kent de club door en door en wij zijn blij dat Joren ook komend seizoen de JO17-1 wil trainen. Joren heeft aangegeven zichzelf als trainer door te willen ontwikkelen en ziet daar bij de JO17-1 genoeg mogelijkheden toe.  

JO15-1: Richard Sollie en David Koopmans 

De JO15-1 kent voor komend seizoen een mooi trainersduo. Wij zijn blij dat we kunnen melden dat Richard Sollie volgend seizoen ons trainersgilde komt versterken. Richard heeft jarenlange ervaring als speler bij Go Ahead Kampen, IJVV Ijsselmuiden en VSCO. Als trainer is Richard sinds 2009 actief bij IJVV waar hij bijna alle selectie elftallen heeft getraind. Dit seizoen is Richard trainer van IJVV JO15-1 en Hoofdtrainer van de onderbouw JO8-1 t/m JO12-1. Richard is in het bezit van zijn UEFA B en hoopt zich door op een nog hoger niveau te gaan trainen zich weer verder door te ontwikkelen als trainer. 

Naast zijn activiteiten bij IJVV is Richard sinds 2017 trainer bij de Simon Tahamata Soccer Academie, hier verzorgt hij op zondagochtend op de Toekomst in Amsterdam techniektrainingen.  

Richard zal samen met David Koopmans, een echte jongen van de club, de JO15-1 voorzien van oefenstof. David zal komend seizoen zijn UEFA B gaan halen. Op dit moment is David assistent trainer van de JO15-1 en speler van ons eigen tweede elftal. We zijn blij dat David ook volgend seizoen als trainer bij de club betrokken is.  

JO14-1: Kevin Oude Kotte 

Voor komend seizoen zal de JO14-1 getraind worden door onze eigen eerste elftal speler Kevin Oude Kotte. Kevin heeft als speler de hele jeugd van WSV doorlopen en weet als geen ander hoe het is om bij WSV speler te zijn. Nadat Kevin een aantal jaren bij de jongste jeugd heeft gelopen en assistent is geweest van de JO13-1, staat Kevin dit jaar voor het eerst op eigen benen. De JO13-2 speelt erg leuk voetbal en maken een geweldige ontwikkeling door, dit mede door de inzet van Kevin. We zijn daarom blij dat Kevin komend seizoen de JO14-1 zal voorzien van oefenstof.  

JO13-1: Martijn Jongbloed 

Martijn zal zich ook komend seizoen binnen WSV zich weer focussen op de JO13-1. Wij zijn blij dat deze bevlogen trainer ook volgend seizoen aan WSV verbonden blijft. We zijn uitermate tevreden over Martijn en zijn erg blij dat Martijn zelf ook heeft aangegeven zich binnen WSV graag verder te willen ontwikkelen.  

JO10 – JO12: Michel van den Brink 

Onze rots in de branding Michel van den Brink zal ook komend seizoen Hoofdtrainer zijn van de JO10 t/m JO12. Samen met zijn medetrainers zorgt Michel er al jaren voor dat deze jonge spelers elke week weer met grote sprongen vooruit gaan. We zijn blij dat Michel voor komend seizoen weer zijn kennis en kunde gaat overbrengen op deze jonge spelers en zijn medetrainers.  

JO8 – JO9: Twan Bolt 

Nadat Twan een aantal jaar als trainer bij deze leeftijdsgroep heeft gestaan onder de vleugels van een andere Hoofdtrainer was het dit seizoen tijd om zelf de lijntjes uit te zetten. We zijn erg blij met een Hoofdtrainer als Twan die de club goed kent. Ook komend seizoen zal Twan de Hoofdtrainer van de JO8 en JO9 zijn. Hij zal samen met zijn medetrainers er weer voor gaan zorgen dat deze spelers zich weer goed ontwikkelen.  

 

Uiteraard is het werk voor ons niet klaar! Wij gaan verder met de bezetting van ook de andere teams en doen ons stinkende best om alle teams bezet te krijgen. Mocht u interesse hebben om binnen WSV Apeldoorn een team te gaan trainen of misschien wel als assistent trainer aan de slag te gaan? Meld je dan bij één van de wedstrijdsecretarissen of mail naar wsvhjo@gmail.com.