Tijdens de wedstrijden van de Apeldoorn Cup zijn er enkele regels met betrekking tot de toegang tot het sportpark van CSV Apeldoorn. Elke bezoeker (vanaf 12 jaar) dient bij de ingang een geldig toegangsbewijs te laten zien. Een geldig toegangsbewijs is één van de onderstaande bewijzen inclusief een geldig identiteitsbewijs:

• Vaccinatiebewijs (CoronaCheck app)
    Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
  • Herstelbewijs
    Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

De controle vindt plaats bij de kaartverkoop. Houd uw documenten bij de hand voor een snelle doorloop bij de controle.

De entreeprijs is €1,- en is tevens een lotnummer. De opbrengst van deze verloting gaat naar het goede doel: Stichting Paardrijden Gehandicapten Apeldoorn.

Voor de kantine van CSV Apeldoorn geldt het volgende:
In verband met de Apeldoorn Cup is zaterdag 21 augustus aanstaande de kantine/bar geopend van 11.30 tot 19.00 uur. De bakhoek is gesloten.

Op het plein beneden is er een kraam waar broodjes hamburger, braadworst en ballen gehakt te verkrijgen zijn tussen 13.00 en 18.00 uur. Ook is de buitenbar open waar frisdrank en een tapbiertje kan worden afgehaald.

Wij vragen aan de bezoekers om de gepaste afstand van 1,5 meter te hanteren en waar nodig, ook de adviezen van de stewards op te volgen.