Ook dit najaar organiseert de KNVB in samenwerking met de Scheidsrechtersvereniging te Apeldoorn weer een cursus verenigingsscheidsrechter. Deze cursus leidt op voor het leiden voor alle wedstrijden 11-tegen-11 op groot veld en staat open voor deelnemers vanaf 14 jaar. De cursisten gaan aan de slag met alle facetten van het leiden van een wedstrijd, zowel spelregeltechnisch als communicatief, en wisselen onderling veel ervaringen uit.
Deze cursus bevat 4 avonden; tijdens de cursus fluit je, onder begeleiding, op zaterdag wedstrijden bij je eigen club zodat ze het geleerde ook direct in praktijk kunnen brengen.
Voor de cursus dit najaar zijn nog een aantal plekken beschikbaar!
indien je regulier een wedstrijd bij WSV gaat fluiten draagt WSV de kosten, ook tellen deze uren mee voor je vrijwilligersbijdrage. Voetbal je zelf dan wordt met het inplannen hiervan rekening gehouden.
Voor meer informatie over deze opleiding kijk hier.
Heb je interesse, geef je snel op per mail bij scheidsrechterszaken.jeugdvoetbal@wsv-apeldoorn.nl.
Mocht u vragen hebben, schroom niet, stel deze per mail of loop zaterdags even binnen in het wedstrijdsecretariaat.

Met vriendelijke groet,

Johan Buitenhuis