Opleiding verenigingsscheidsrechter gaat van start.

Ook dit najaar organiseert de KNVB in samenwerking met de Scheidsrechtersvereniging te Apeldoorn (SAO) weer een cursus verenigingsscheidsrechter. Deze cursus bereidt scheidsrechters voor op het leiden van wedstrijden van de O13 t/m de senioren. De cursus is geschikt voor scheidsrechters vanaf 14 jaar.
De cursisten gaan aan de slag met alle facetten van het leiden van een wedstrijd, zowel spelregeltechnisch als communicatief, doen veel praktijkervaring op en wisselen onderling veel ervaring uit.
Deze cursus bevat 4 woensdag-avonden; verder fluit je tijdens de cursus, onder begeleiding, op zaterdag wedstrijden bij je eigen club zodat je het geleerde ook direct in praktijk kunnen brengen.
De cursus vindt plaats op de volgende data (allen woensdagen) en locaties:
16-10-2019 locatie sc Klarenbeek
27-11-2019 locatie SAO Apeldoorn
11-12-2019 locatie sc Klarenbeek (inclusief oefenwedstrijd)
04-03-2020 locatie SAO Apeldoorn

Voor deze cursus zijn nog een aantal plekken beschikbaar!
Indien je regulier een wedstrijd bij WSV gaat fluiten draagt WSV de kosten, ook tellen deze uren mee voor je vrijwilligersbijdrage.
Voetbal je zelf dan wordt met het inplannen rekening gehouden met je eigen wedstrijden.
Voor meer informatie over deze opleiding kijk hier.
Heb je interesse, geef je snel op per mail bij scheidsrechterszaken.jeugdvoetbal@wsv-apeldoorn.nl.
Mocht u vragen hebben, schroom niet, stel deze per mail of loop zaterdags even binnen in het wedstrijdsecretariaat.

Met vriendelijke groet,

Johan Buitenhuis