Op zaterdag 21 september (20.45 uur) spelen wij de traditionele Airborne-wedstrijd. Dit jaar is Fortuna Sittard de tegenstander in GelreDome. Een speciaal wedstrijdshirt, veteranen die zijn uitgenodigd en diverse sfeeracties: daar moet je bij zijn om de veteranen te eren voor hun bewezen diensten.

Tickets bestellen voor jouw amateurvereniging
In samenwerking met hoofdsponsors Burgers’ Zoo en Nederlands Openlucht Museum bieden wij jou een speciaal actietarief aan voor het Airborne-duel met Fortuna Sittard op zaterdag 21 september. Vanaf €7,50 (kinderen t/m 16 jaar €3,75) kun jij al bij deze bijzondere wedstrijd aanwezig zijn.

Tickets bestellen voor jouw amateurvereniging