Maatregelen bij WSV Apeldoorn n.a.v. persconferentie 13-10-2020

Ingangsdatum 14-10-2020 22:00

• Alle competitie-, beker en oefenwedstrijden vervallen minimaal de komende 4 weken.
  • Doordeweeks worden er geen onderlinge wedstrijden gespeeld, mits het tijdens eigen trainingstijd is.
  • In het weekend van 17 en 18 oktober worden er in ieder geen onderlinge wedstrijden gespeeld.
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar, dit betekent iedereen die 18 jaar of ouder is, geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand. Dit mag dan alleen individueel of met maximaal 4 personen exclusief trainer. Dit betreffen dus 4 spelers en 1 trainer.
  • Iedereen tot 18 jaar, dit betekent iedereen die 17 jaar of jonger is, is trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden bij WSV toegestaan in teamverband.
  • Douches en kleedkamers zijn gesloten.
  • Verder gelden de lopende afspraken en regels op het complex. Klik hier

Bij klachten blijf je thuis.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we z.s.m. communiceren met een ieder.