Kledingmarkt 19 januari 2019

Omdat kleding vaak nog wel een 2e ronde mee kan en het laatste seizoen van dit kledingplan is ingegaan, organiseert de kledingcommissie op
zaterdag 19 januari 2019 van 9.00 tot 13.00 uur een kledingmarkt op het WSV complex.

Voor wie?

De kledingmarkt is voor leden en oud-leden die wedstrijdkleding en/of andere voetbalzaken zoals schoenen, sokken of scheenbeschermers willen verkopen. Wel moet de gebruikte kleding in goede staat en schoon zijn. De wedstrijdkleding die te koop wordt aangeboden, moet uit het kledingplan 2016 – 2019 komen.

Heb jij kleding die te klein of juist te groot is? Dan is dit je kans om aan een nieuw tenue te komen of om er vanaf te komen.

Wat moet je doen?

Plak een sticker op het kledingstuk of maak een kaartje met een veiligheidsspeld vast. Schrijf hierop je naam en de prijs van het kledingstuk. Jouw kledingstuk wordt dan in de marktkraam uitgestald.

Voor elk verkocht kledingstuk vragen we 50 eurocent voor WSV Jeugd. Dit wordt gebruikt voor nieuwe materialen, het jeugdkamp en andere jeugd activiteiten.

Aan het eind van de markt kan de kleding en/of het geld worden opgehaald bij de marktkraam tot uiterlijk 13.30 uur. Er kan ook gekozen worden om de kleding en/of opbrengst te schenken aan WSV Jeugd.

Betalen

Er kan niet met PIN worden betaald, wel met contant geld. Graag met gepast geld betalen, er is geen wisselgeld aanwezig.

Als er vragen zijn, stel ze aan de kledingcommissie.

Stuur dan een mail naar kleding.voetbal@wsv-apeldoorn.nl