Beste trainers en leiders,

Het seizoen zit er zo goed als op. Een bijzonder jaar is voorbij. Nog een aantal keren trainen met de nieuwe teams en de zomervakantie zal van start gaan.

Het is belangrijk dat alle spullen die gebruikt zijn afgelopen seizoen weer terugkomen bij WSV. Denk hierbij aan hesjes, pionnen en ballen. Wij vragen alle trainers en/of leiders om dit voor vrijdag 10 juli terug in de ballenhokken te leggen. Alle spullen worden gecontroleerd en de hokken worden weer gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen.

Het zou kunnen zijn dat je stopt met de taak van trainer en/of leider. Als dat zo is dienen er wat spullen, die je in bruikleen gekregen hebt, ingeleverd te worden. Denk daarbij aan een trainingspak, coachjas en eventueel een kluissleutel.

Op donderdag 9 juli van 18:00 – 19:00 is de mogelijkheid om deze spullen bij WSV in te leveren.

(Ben je echt niet in de gelegenheid om de spullen op dat moment bij WSV te krijgen mail dan even naar voorzitter.jeugdvoetbal@wsv-apeldoorn.nl)

Bij beschadiging, vermissing of het niet inleveren van kleding terwijl er wel gestopt wordt met een taak worden de volgende kosten in rekening gebracht:

Trainingsbroek €30,-
Trainingsjas €30,-
Coachjas €60,-

Groeten,
Namens het (jeugd)bestuur WSV.