Beste ouder(s)/verzorger(s),

Uw zoon of dochter is lid van onze vereniging WSV Apeldoorn afdeling voetbal. Om u van de nodige en belangrijke informatie te voorzien, voor de tweede helft van het seizoen en verder, organiseren wij een bijeenkomst. Het is daarbij dan ook van belang dat u aanwezig bent.

Zaken die besproken zullen worden zijn o.a.: vrijwilligersbeleid, gedragsregels, sanctieregeling en contributie. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Aanwezigen zullen zijn Jeroen de Heus (jeugdvoorzitter), de wedstrijdsecretarissen van elke categorie en Remco Kalksma (vrijwilligersbeleid)

De bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 11 februari. De categorieën worden op de volgende tijden verwacht:

Worldcup                  19:00

Onder 8 en 9             19:00
Onder 10, 11 en 12   19:00

Onder 13                    19:45
Onder 14 en 15         19:45

Onder 17                    20:30

Onder 19                     21:15

Bij de teams van onder 17 en onder 19 dienen naast de ouders ook de spelers zelf aanwezig te zijn.

Groeten,
Jeugdbestuur en vrijwilligerscoördinator