Corona maatregelen WSV Voetbal

Sluiten clubhuis
Vanaf 29 september 18.00 uur is het clubhuis gesloten. Dit wil zeggen dat het niet meer mogelijk is om iets te drinken of te eten.

Toeschouwers
Vanaf 29- september 18.00 uur zijn toeschouwers tijdelijk niet meer welkom. Het doel van de maatregel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Dit wil zeggen dat:

• Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken. Ouders zullen de kinderen dus bij de ingang van het complex moeten afzetten en ophalen. Vanuit de afdelingen zal hierop worden toegezien.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 18 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
  • Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

WSV hanteert het volgende qua chauffeurs/begeleiders tijdens wedstrijddagen:

Wedstrijden bij WSV:
Bezoekende teams:
Aantal spelers : 3 = het maximaal aantal begeleiders
Teams melden zich aan de poort en gaan als geheel naar binnen.

Thuis spelende team:
Maximaal 3 begeleiders
Trainer/coach, leider/assistent en vlagger/spelbegeleider

Uitwedstrijden:
WSV teams die een uitwedstrijd spelen kunnen als basis onderstaand gebruiken:
Aantal spelers : 3 = het maximaal aantal begeleiders *

*De club waar je heen gaat kan andere regels hanteren.
Houd de sites van de andere clubs in de gaten.

Coronamaatregelen-WSV

Boven-melden-WSV