Clubvoetbaldagen in de meivakantie bij WSV Apeldoorn!

Op 03, 04 en 05 mei 2021 vinden bij WSV Apeldoorn de drie leukste dagen van de vakantie plaats voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tijdens dit geweldige voetbalevenement zijn niet alleen de leden van WSV Apeldoorn welkom. Iedereen mag meedoen. Er wordt gewoon thuis geslapen.

Voetbal, vakantie en plezier
De deelnemers worden o.a. uitgedaagd met afwisselende voetbaloefeningen, maken nieuwe vriendjes en zijn sportief bezig in hun vakantie. Afwisselende animatie zoals een voetbalquiz met vragen van of over profspelers en een penaltybokaal zorgen voor een mooie mix tussen voetbal en plezier.

Stimulering jeugdvoetbal en beweging
WSV Apeldoorn organiseert dit samen met Clubvoetbaldagen. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en maakt dit mogelijk voor veel clubs in het land. Patrick Roukema is blij dat WSV Apeldoorn zich in 2021 aansluit bij Clubvoetbaldagen. ”Geweldig dat clubs zich hard maken om deze activiteiten te organiseren om jeugd te blijven stimuleren in het sporten”. Wesley Brink onderschrijft dit door aan te geven dat de voetbaldagen naast plezier ook staat voor het continueren van sportdeelname en het realiseren van jeugdactiviteiten in de toekomst. Een win-win situatie voor zowel deelnemers, hun ouders als de deelnemende clubs.

Schrijf je nu in!
Een sportief, gezond, veilig en betaalbaar evenement dat tevens een sportieve en leuke opvang is in de schoolvakantie. Voor de aantrekkelijke prijs van €115,- worden de deelnemers drie dagen vermaakt en getraind, inclusief eten, drinken en een prachtig voetbaltenue (shirt, broek en kousen).

Inschrijven via: