Beste leden, ouder(s)/verzorger(s), trainers en andere betrokkenen,

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet de beslissing gemaakt om de maatregelen t.a.v. de coronacrisis te versoepelen. Dit betekent voor ons als voetballiefhebbers dat er ruimte komt om weer de velden op te gaan. Ook betekent dit dat er aanpassingen gedaan dienen te worden in de manier van trainen en in de manier van omgaan met elkaar op het complex van WSV.

Voor de komende weken is er een schema opgesteld, zodat elk team in ieder geval 1 keer per week kan trainen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen weer een start kan maken met zijn sport en spreiden we het aantal leden dat tegelijk op het complex is. Als dit goed gaat en iedereen houdt zich aan de afspraken en regels dan zullen wij uiteraard stappen ondernemen om eventueel het aantal trainingsmomenten te vergroten.

De trainingen zullen voor een groot deel weer starten vanaf woensdag 29 april. Via de wedstrijdsecretarissen en trainers zal aan een ieder gemeld worden op welk moment welk team traint.

De trainingen voor de worldcup, JO8-3 t/m 5, JO9-3 en 4, JO10-3 t/m 6 en JO11-3 t/m 5 starten vanaf woensdag 6 mei. Deze trainingen zullen de komende periode alleen op de woensdag zijn.

Als er uitbreiding van trainingen gaat komen dan informeren wij iedereen uiteraard weer.

Algemene afspraken en regels de komende tijd bij WSV:
Er is een aangepast trainingsschema voor de jeugd.

Alleen jeugdleden en trainers betreden het WSV terrein.

Ouders/verzorgers mogen niet op het terrein komen. Jongere spelers dienen dan ook te worden afgezet bij de ingang waarnaar ouders/verzorgers weer vertrekken.

Bij de poort wordt gecheckt of er geen onbevoegden het terrein op zullen gaan.

De kleedkamers zijn dicht en kunnen niet worden gebruikt. Spelers komen dus gekleed in trainingskleding het terrein van WSV op.

Alleen trainers mogen het gebouw in om materialen te pakken en op te ruimen.

De kantine is gesloten.

Is een speler verkouden en/of heeft andere ziekteverschijnselen dan dient deze thuis te blijven.

Huidige teams worldcup + O8 t/m O13
Er hoeft tussen deze spelers geen rekening te worden gehouden met 1,5 meter afstand.
Trainers onderling moeten dit uiteraard wel.

De trainingen kunnen op dezelfde manier worden gegeven zoals voorheen.

Spelers zijn 10 minuten voor de start van hun training aanwezig.

Spelers gaan direct naar hun trainingsveld. Als dit niet bekend is zorgt de trainer ervoor dat ze worden opgevangen en alsnog direct naar het trainingsveld gaan.

Na de training verlaten de spelers direct het complex.

Huidige teams O14 t/m O19
De spelers en trainers in deze leeftijdscategorie moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Trainingen worden zo ingericht dat deze afstand altijd gehouden kan worden.

Spelers zijn 10 minuten voor de start van hun training aanwezig.

Na de training verlaten de spelers direct het complex, waarbij 1,5 meter afstand houden van elkaar nog steeds geldende is.

Spelers die zich niet houden aan de afspraken en regels zullen worden verzocht het terrein te verlaten

Wij wensen iedereen weer veel sportplezier toe!

Groeten
Jeugd- en voetbalbestuur WSV Apeldoorn.