Beste Leden,

Het voetbalbestuur heeft het besluit genomen dat vanaf 1 januari 2019 er geen storneringen meer worden geaccepteerd van de contributie van WSV afdeling voetbal. Het is voor de vereniging WSV met een groot tekort aan vrijwilligers niet meer te organiseren om alles bij te houden en achter geld aan te jagen. Middelen die we als vereniging keihard nodig hebben om alles draaiende te houden.

Voor alle leden is bekend wanneer de contributie wordt geïnd dus als leden willen blijven sporten storneer dan niet! Indien er wel gestorneerd gaat worden zal er direct een blokkade volgen in Sportlink zodat voetballen het eerste weekend na de stornering niet meer mogelijk is. Totdat er betaald is blijft de blokkade erop zitten. De blokkade kan alleen opgeheven worden door vrijwilligers die door het bestuur zijn aangewezen om de contributie te verzorgen.

Voetbalbestuur WSV