Op deze pagina staat het rooster voor de barindelingen op zaterdag. Elk lid van WSV wordt geacht zich in te zetten voor de vereniging zodat iedereen zijn of haar hobby kan blijven uitoefenen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je op een ingedeelde dag niet kan, dat is natuurlijk geen probleem. De dienst dient namelijk door het team ingevuld te worden, je bent dus vrij om te ruilen met teamleden. Lukt dit door omstandigheden toch niet neem dan vroegtijdig contact op met de vrijwilligerscoördinator van WSV, dan kan er naar andere mogelijkheden worden gezocht. Ook als je een bardienst onderling ruilt kan het geruilde doorgegeven worden zodat we dit in het schema kunnen aanpassen.

(Het onderstaande schema kan op sommige schermen niet volledig getoond worden, het is dan mogelijk om te scrollen.)

Remco Kalksma

Vrijwilligerscoördinator