Het toernooi om de Apeldoorn Cup zit er op en leverde veel lachende en tevreden gezichten op. Eindelijk weer voetballen of er naar kijken. De organisatie had het goed voor elkaar en het was ouderwets gezellig. Jammer dat niet alle Apeldoornse ploegen mee doen. De eerste wedstrijd van WSV was tegen CSV Apeldoorn dat vanwege andere verplichtingen een mix van 1e elftal- en onder 23-spelers had opgesteld. De eerste helft was een gelijkopgaande strijd maar na de rest was WSV oppermachtig met een 3-0 overwinning tot gevolg. Dinsdag volgde de wedstrijd tegen een sterk AGOVV met veel nieuwe en bekende gezichten. Uiteindelijk bleef het 0-0 waarna WSV met penalty’s beter was. Donderdag vervolgens tegen Orderbos dat ruim met 7-0 werd verslagen en dus naar de finale. Die was zaterdag tegen een verrassend sterk Groen Wit dat nota bene Columbia had uitgeschakeld. De 1e helft was voor Groen Wit wat leidde tot een1-0 voorsprong voor hen. Na de rest zette WSV een tandje bij. Het werd al gauw 1-1 en er volgenden vele kansen die net niet benut werden. Ook hier dus penalty’s waarbij Groen Wit met 4-3 aan het langste eind trok. Toch wel een verrassende winnaar.

Volgende week zaterdag om 17.00 uur is de eerste bekerwedstrijd tegen Hierden op ons eigen sportpark.

De competitiewedstrijden zijn inmiddels ook bekend en zijn ingevoerd in de WSV 1 agenda inclusief de adressen van de clubs zodat je ook welkom bent om WSV buiten de deur aan te moedigen.