De Algemene Najaarsledenvergadering wordt gehouden op woensdag 21 november 2018 om 19.45 uur.
Indien bij aanvang niet het reglementair aantal stemgerechtigde leden aanwezig is, zal een nieuwe vergadering worden vastgesteld op dezelfde dag en plaats om 20.00 uur. De dan aanwezige leden hebben in dat geval beslissingsbevoegdheid.
Tijdens deze vergadering zijn twee bestuursleden aftredend:

Hiltje Talsma is aftredend als algemeen secretaris van de vereniging. Het bestuur stelt voor om Hiltje Talsma voor de duur van 1 jaar te herbenoemen tot algemeen secretaris.
Marcel Sligter is aftredend als bestuurslid Horeca & Evenementen. Het bestuur stelt voor om Marcel Sligter voor de duur van 1 jaar te herbenoemen tot bestuurslid Horeca& Evenementen.

Tegenkandidaten kunnen zich tot een uur voor de vergadering melden bij Dennis Wooning, Algemeen Voorzitter. Dit kan via voorzitter@wsv-apeldoorn.nl.
Klik hier voor de volledige agenda van de vergadering. De stukken van de vergadering kunnen tot 19-11 opgevraagd worden bij de Algemeen Secretaris.
Source: WSV Omni