ACTIE COMPETITIEWEDSTRIJD: Vitesse – Willem II

Voor de competitiewedstrijd Vitesse – Willem II, op zaterdag 21 maart om 19:45 uur, biedt Vitesse kaarten aan voor € 7,50 voor zowel jeugd als volwassenen. De kaarten zijn voor de Charly Bosveld-tribune (Oost) en de Just Göbel-tribune (West), de indeling wordt gemaakt door Vitesse. Het is ook mogelijk om daarbij parkeerkaarten te bestellen voor € 10,00 per stuk.

Interesse: stuur een mail naar convenanthouder.voetbal@wsv-apeldoorn.nl met daarin vermeld het aantal gewenste kaarten, de naam van de aanvrager en eventueel het aantal parkeerkaarten. Bestel je apart maar wil je wel graag bij je teamgenoten zitten vermeld dan het betreffende team. Er wordt binnen 48 uur een bevestiging van de bestelling gestuurd.

Het te betalen bedrag moet worden overgemaakt op:

• rekeningnummer: NL 95 RABO 0304 5696 15
  • tnv: Wormense Sport Vereniging
  • onder vermelding van: Vitesse – Willem II en naam van de aanvrager.

Let op! Uiterste inschrijf- en betaaldatum is zaterdag 29 februari.

Na deze datum worden alle kaarten in één keer besteld.

De bestelde kaarten worden digitaal gestuurd naar het mailadres van de aanvraag.