AANBIEDINGEN

Profiteer van extra clubkorting

Als lid van WSV profiteer je op vertoon van je clubkaart van extra kortingen of exclusieve aanbiedingen bij onze sponsoren en adverteerders.

Bezoek aan de Veluwse Schavuyt brouwerij.

Ben je 18 jaar of ouder ? kan je met WSV leden,of je elftal, een rondleiding krijgen bij onze enige Apeldoornse  bierbrouwerij.

Gratis vouchers zijn te bestellen via : sponsoring@wsv-apeldoorn.nl.

Elke zaterdag en zondag zijn er rondleidingen inclusief proeven tot maximaal 35 personen.

Be-insured
Keuze uit een zorgverzekering van Zilveren Kruis, Aevitae of Menzis;
    – Korting:                basis          aanvullend en tand
Zilveren Kruis        7%                  12%
Menzis                   5%                   7%
– Aevitae biedt een speciaal pakket met onbeperkt fysiotherapie;
– Aanbod geldt ook voor gezinsleden;
– Be-insured behartigt jouw belangen en kan je bellen voor alle vragen of advies over jouw zorgverzekering.
Kijk voor meer informatie op www.be-insured.info/wsv en kijk hoeveel jij kan besparen!

WokCentre
10% groepskorting voor WSV-elftallen. Deze korting geldt alleen voor groepen groter dan 10 personen. Wil je gebruik maken van deze korting, neem dan eerst contact op met de sponsorcommissie (sponsoring@wsv-apeldoorn.nl)

Houwer & Ruijs
Gratis consult fysiotherapie voor WSV-leden bij Houwer&Ruijs.

Sportshop Walter van den Belt
10% korting op schoenen, tenues en trainingspakken bij dé voetbalspeciaalzaak van Apeldoorn gevestigd aan de Stationsstraat 130.
(alleen op niet afgeprijsde artikelen)

Decokay Brona
De speciaalzaak van Apeldoorn op het gebied van woninginrichting. De klantenkaart ligt voor de WSV leden klaar. Laat je WSV lidmaatschapsbewijs zien en je krijgt de kortingskaart.
– 20% korting op Decokay Design lakken en muurverf.
– 10% korting op Sikkens, Flexa, Wijzonol, Sigma en Histor.
– 10% korting op behang uit voorraad.
Altijd gratis meetservice en technisch advies aan huis.

Bloembinderij “De eeuwige lente”
Op vertoon van de WSV-clubkaart 10% korting!

Bla-Bla stores
Op vertoon van de WSV-clubkaart 5% korting!

Medigros
Als sponsor van WSV Apeldoorn geeft Medigros alle leden van WSV een directe korting van 15% op alle producten van Mc David via de webshop www.medigros.nl. Voor meer informatie klik hier.

Smartpower.nl
Voor ieder lid die overstapt naar Smartpower.nl via de site, doneert Smartpower.nl € 10,00 per jaar naar WSV. Door hier te klikken komt u automatisch bij het aanvraagformulier van Smartpower.nl om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Het streven is dat u uw offerte binnen 3 werkdagen in uw bezit heeft. Een contract via Smartpower.nl zal altijd aflopen en wordt niet automatisch verlengd. U heeft 1 contactpersoon waar u met uw vragen terecht kunt. Dit kan via de mail of telefonisch. Het overstappen via Smartpower.nl is eenvoudig en geheel kosteloos. Kijk voor meer informatie op www.smartpower.nl.

Repairhouse
Repairhouse is voor alle reparaties aan uw PC, Laptop, tablet en smartphone. Op vertoon van uw WSV ledenpas krijgt u 10% korting op het gehele assortiment, met uitzondering van acties.

Forever Living Products
Wil jij als sporter werken aan je gezondheid en tegelijkertijd WSV financieel steunen? Dan heb je nu de kans. Voor producten die je kunnen ondersteunen tijdens het sporten kun je kijken op ReNo4everhealthy.flp.com.
Bij elke bestelling die gedaan wordt, gaat er 15% van de opbrengst naar WSV, hoe mooi is dat!
Stuur even een mail naar renojodi4ever@flp.com als je een bestelling hebt geplaatst. Namens mijzelf en WSV alvast dank!!

Van Wamelen Optiek
Op vertoon van je WSV Ledenpas krijg je bij Van Wamelen Optiek 15% korting op alle monturen, sport- en zonnebrillen*.
(*vraag naar de voorwaarden in de winkel).

Binnenkort nog meer aanbiedingen…